Amennyiben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, azt az alábbi oldalon teheti meg:

Fektessen be Ön is Warren Buffettel,
a világ legsikeresebb befektetőjével!

Kíváncsi, hogyan teheti meg ezt kamatadómentesen?

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide!

Ajánlatkérés

 

Jogi tudnivalók

A honlapon szereplő márkanevek és védjegyek kizárólag az ezeket bejegyző cégek tulajdonai. Ezeket csak a termékek könnyebb beazonosíthatósága érdekében tüntetjük fel honlapunkon. Ez a honlap nem tartozik Warren Buffet vagy cégei tulajdonába, a rajta található információk és állítások nem közvetlenül tőle származnak. A honlapon található információk publikus forrásból származnak és céljuk ismeretterjesztés illetve figyelemfelkeltés. A honlapon található információ és tájékoztatás nem teljeskörű. Az oldal illetve üzemeltetője nem végez befektetési tanácsadást.

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes pénzügyi tanácsadóval!

Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A honlap szerkesztői az általuk közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A jelen honlap által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak.